top of page

Enklere regnskap for idrettsklubber og foreninger!

Oppdatert: 25. mai


Denne teksten handler om hvordan integrasjoner kan spare tid og penger for mange klubber og foreninger som aktivt tar betalt med Vipps og Zettle by PayPal (tidligere iZettle).


Regnskapsintegrasjoner, en midtbanespiller for idrettslag.


Introduksjon


I en verden hvor tiden er dyrebar, ser stadig flere idrettsklubber og deres regnskapsførere mot automatisering for å effektivisere bokføringen. Ved hjelp av integrasjoner kan man automatisere denne prosessen, noe som sparer tid og penger samt reduserer menneskelige feil.


Generelt behov


Det mest grunnleggende ønsket er å kunne automatisere bokføring av salg, oppgjør og gebyrer. Å bruke tid på manuell bokføring av oppgjør fra populære løsninger som Vipps og Zettle kan være tidskrevende.


Normalt må man først gå inn og laste ned oppgjørsrapport. Dersom regnskapsføreren ikke selv har tilgang til å gjøre dette, må klubben selv sende dette over til dem. Disse finner man inne i Vipps-portalen dersom man bruker Vipps, og inne i my.Zettle for Zettle by PayPal.


Når dette er gjort, må man manuelt bokføre utbetalinger, gebyrer og transaksjoner i hovedbokskontoen. Dette tar ikke bare tid, men manuelt arbeid kan også øke risikoen for feil.


Vanlige behov for idrettsklubber og foreninger


Det er vanlig at klubber bruker forskjellige Vipps-numre når de selger produkter eller tjenester. Grunnen til dette er enkelt; forskjellige lag eller avdelinger i klubben har separat økonomi relatert til deres aktiviteter. Dette innebærer at man ofte ønsker å føre inntekter og kostnader på riktig avdeling eller lag i regnskapsløsningen. Dersom en klubb har dette behovet, må regnskapsføreren ta hensyn til dette når de fører poster på forskjellige kontoer.


Hva integrasjoner hjelper til med


Integrasjoner fra Vipps/Zettle til regnskapssystemer henter automatisk informasjon fra oppgjør. Sammen med bedriften eller regnskapsføreren setter vi hos Emonkey opp hvilke kontoer utbetalinger, gebyrer og transaksjoner skal føres på. Siden oppgjør hentes automatisk, trenger ikke regnskapsføreren å vente på tilgang; informasjon fra oppgjør kommer direkte inn i regnskapssystemet.


Sammenfattning


Automatisering av regnskapsprosesser frigjør verdifull tid for klubbens ansatte og frivillige, slik at de kan fokusere mer på sportslige og sosiale aktiviteter. Si farvel til manuelt arbeid med salg, oppgjør og gebyrer, og velkommen til en mer strømlinjeformet hverdag.


Automatisering i regnskapet er en kostnadseffektiv løsning som kan frigjøre tid for klubbens ansatte, frivillige og regnskapsførere. Tid og penger som kanskje heller kan brukes på sportslige aktiviteter.


Ta gjerne kontakt med oss på Emonkey for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe din klubb med å oppnå økonomisk effektivitet gjennom våre automatiseringer.


Her finner du mer informasjon om de forskjellige integrasjonene, fra Vipps og Zettle til regnskapssystem.
Kommentare


Die Kommentarfunktion wurde abgeschaltet.
bottom of page