top of page

Vipps integrasjon

Vipps, nå kjent som Vipps MobilePay, er en ledende norsk betalingsapp som tilbyr enkel og sikker pengeoverføring mellom personer, samt avanserte betalingsløsninger for bedrifter. Denne appen har raskt blitt en favoritt blant bedrifter og organisasjoner som verdsetter en betalingsløsning uten lange bindingstider eller komplekse oppsett.


Vipps i daglig bruk


Vipps er et populært valg for pop-up shops, idrettsklubber, kafeer, food trucks, festivaler og markeder. Med over 4,5 millioner brukere i Norge tidlig i 2024, har Vipps integrasjon blitt essensielt for effektiv betalingshåndtering.


Om Emonkeys Vipps integrasjon


Med regnskapsintegrasjonen trenger du ikke lenger manuelt å eksportere oppgjørsrapporten, lage en betalingsform, eller importere oppgjørsrapporten til regnskapssystemet. Alt dette automatiseres, noe som sparer regnskapsførere minst en times arbeid per uke.


Spesielt for idrettsklubber, som ofte håndterer flere transaksjoner, tilbyr vår Vipps integrasjon muligheten til å føre oppgjør fra forskjellige nummer på tilpassede kontoer i regnskapsprogrammet. Dette gir stor fleksibilitet og effektivitet i økonomistyringen.


Fordelene med Vipps regnskapsintegrasjon fra Emonkey


Vår integrasjon sikrer at du kan utnytte Vipps' potensial til det fulle i din bedrift. Vi står klare til å hjelpe deg med å sette opp og tilpasse integrasjonen slik at den best møter dine behov og krav.

Vipps integrasjon

Eika Regnskap og Vipps

Unimicro og Vipps

Sparebank 1 Regnskap + Vipps

PowerOffice + Vipps

Tripletex og Vipps integrasjon

bottom of page