top of page
Team Emonkey

Rådgivning 

Som din integrasjonsrådgiver bistår vi med å vurdere og oppgradere dine systemer. Vi fokuserer på innovative løsninger som dekker dine faktiske behov, slik at du og teamet kan fokusere på å optimalisere driften.

Operative fagfolk og rådgiver

Se for deg at du skal bygge på huset ditt. Du kontakter en snekker som kommer på befaring. Basert på de planer og behov du beskriver og snekkerens erfaring og kompetanse, gir han råd til valg av materialer, romløsning, farger, belysning o.l.

 

Dette er en ganske vanlig situasjon og plutselig er snekkeren blitt rådgiver, og ikke kun en som bygger. Slik er det også for oss.

Unngå manuelt jobb 

Mange har benyttet de samme systemene i en lengre periode, og ofte består systemene av en kombinasjon av manuelle operasjoner og digitale verktøy. Resultatet kan være at man får dårligere oversikt og bruker mye tid på å samle nødvendig informasjon. Dette fører ofte til at man tar beslutninger basert på utdatert eller kanskje også feil informasjon.

Med automatiserte prosesser og integrerte systemer slipper du dette og får raskt tilgang til oppdatert informasjon og unngår manuelle operasjoner. 

Vi setter oss inn i hva dere jobber med, hva dere har behov for og hvordan dere jobber. Dette, kombinert med vår erfaring med integrasjon og automatisering, danner grunnlaget for vår rådgivning.

100 % Uavhengige

Hos oss finnes det ingen skjulte avtaler eller kick back modeller. Vi er et selvstendig selskap og 100% system uavhengige. Vi anbefaler derfor de systemene og integrasjonene som er best for deg og selskapet. Anbefalingen baserer seg på mange års erfaring med mange forskjellige systemer og løsninger.

Gjennom 10 år med integrasjon og automatisering har vi opparbeidet betydelig erfaring. Vi har jobbet mye med netthandel, logistikk og CRM, men kan i prinsippet jobbe med og for alle bransjer.

Vi jobber etter standard prosjektmetodikk og fordelen er at vi også utfører prosjektet i tråd med egen rådgivning, om du ønsker det. Det betyr at du kan benytte oss som rådgivere eller også til å gjennomføre prosjektet.

Rådgivning med oss

Ta kontakt for en prat, vi hjelper deg gjerne og henvendelser er så klart uforpliktende. 

bottom of page