top of page

Filbaserte løsninger

Hjelp med eksport- og import av data i filer (CSV, XML, TXT eller Json). 

Om filbaserte løsninger

API benyttes for å utveksle data mellom to forskjellige applikasjoner, f.eks. ved å overføre data fra et timeføringssystem til et regnskapssystem. Dette gjøres stadig oftere og i stadig større utstrekning.

Likevel er det fortsatt mange løsninger som ikke har en API, men som baserer seg  på eksport- og import av filer (CSV, XML, TXT eller Json). Dette kan for eksempel være omsetningstall fra et kassasystem eller lignende.

 

Slike systemer kan fungere godt og det kan være gode grunner til å beholde det. Men fortvil ikke. Vi kan fortsatt sette opp en integrasjon via e-post, ftp-server eller lignende. Hva som er den beste løsningen for deg, avhenger av systemet.

Uansett bransje eller størrelse hjelper automatisering å ta din virksomhet videre. Gjennom evaluering av filene, implementering av nye løsninger hjelper vi dere å skalere. Automatisering gir nye muligheter.

Gjennom 10 år med integrasjon og automatisering har vi opparbeidet betydelig erfaring. Vi har jobbet mye med netthandel, logistikk og CRM, men kan i prinsippet jobbe med og for alle bransjer.

Hjelp med filer

Ta kontakt for en prat, vi hjelper deg gjerne og henvendelser er så klart uforpliktende. 

bottom of page