top of page

Møt Vår Nye Samarbeidspartner: Telaris

Oppdatert: 27. jun.


Vi hos Emonkey er begeistret for å ønske vår nye samarbeidspartner Telaris velkommen. Telaris er en innovatør innen skybaserte ERP-løsninger, designet for å hjelpe SMB-bedrifter med å effektivisere prosesser innen lager & logistikk, produksjon, salg og service.


Om Telaris


Grunnlagt i 2012 av Roy Jørgensen og Øyvind Selbek, hadde selskapet som mål å forenkle og digitalisere manuelle prosesser, kontrollfunksjoner og rutiner de selv hadde erfart innen offshore boring og tjenesterelaterte operasjoner, og gjøre disse forbedringene tilgjengelige for alle selskaper som møter lignende utfordringerI dag har Telaris vokst til å ha over 20 ansatte med kontorer i Kristiansand og Oslo. Med en økende trend mot skybaserte løsninger, posisjonerer Telaris seg for solid vekst fremover.


Vårt Samarbeid


Telaris og Emonkey innledet sitt samarbeid i april. Integrasjonspartneren vil støtte Telaris' videre vekst ved å tilby koblinger fra ERP-systemet til ulike norske regnskapssystemer, slik at kunder sømløst kan overføre den regnskapsdata som regnskapsføreren trenger, enten de bruker Poweroffice, Tripletex, Unimicro eller andre løsninger. Med Emonkey vil de kunne frigjøre utviklingsressurser til videre innovasjon på ERP- løsningen. 


Roy Jørgensen, en av grunnleggerne og CPO i Telaris, er fornøyd med samarbeidet med Emonkey. Han ønsket en partner som kunne møte deres integrasjonsbehov og samtidig støtte en sømløs kundereise. Med Emonkey opplever man at kommunikasjonen er effektiv, og at deres ekspertise innen regnskap og integrasjoner utgjør et verdifullt tilskudd til Telaris' ERP-løsninger.


Roy setter spesielt pris på at både Telaris og deres kunder opplever tjenestene som Emonkey leverer, som en integrert del av løsningen. Når nye kunder on-boardes, sikrer god kommunikasjon mellom alle involverte parter en sømløs overgang, og Telaris har full kontroll over prosessene, selv om løsningen involverer en tredjepart.


Vi ser frem til et fortsatt samarbeid og å støtte Telaris på deres spennende fremtidsreise.


Du finner integrasjoner mellom regnskapssystemer og Telaris på denne siden.


Les mer om Telaris her.


Er din bedrift interessert i å lære mer om hvordan Emonkey kan støtte deres vekst og videre produktutvikling? Kontakte oss gjerne for en prat om samarbeide på vår partnerside.Comments


bottom of page