top of page

Forutse konkursrisiko blant kunder og leverandører. Oppdag tidlig hvem som kan gå konkurs de neste ukene, og handle proaktivt for å minimere tap.

I perioder med økonomisk usikkerhet, hvor mange bedrifter opplever finansielle utfordringer, øker risikoen for at kunder eller leverandører kan gå konkurs.

En tjeneste som tidlig kan varsle om konkurs er derfor særlig verdifull av flere grunner. Konkursradar, en løsning som Emonkey leverer i samarbeid med Rettssjekk, hjelper til med nettopp dette.

Løsningen er integrert med de fleste regnskapssystemer som PowerOffice, Unimicro, DNB Regnskap, Sparebank 1 Regnskap Eika Regnskap, og Fiken. Bestill løsningen enkelt her: https://forms.emonkey.no/konkursradar

Eika regnskap og Konkursradar

Sparebank 1 Regnskap og Konkursradar

DNB og Konkursradar

Unimicro og Konkursradar

Mangler du en integrasjon!

Ønsker du en integrasjon vi ikke ser ut til å ha? Vi legger hele tiden ut nye automatiseringer til systemet, men av og til har vi dessverre ikke rukket å få ut alle integrasjoner på hjemmesiden. 
 

Er det en integrasjon du ikke finner, kan vi sikkert lage den, dersom vi ikke allerede har den klar. Send oss gjerne dine ønsker om integrasjon her.

bottom of page