top of page

Møt vår nye samarbeidspartner Drifti

Oppdatert: 19. jun.
Emonkey er glade for å introdusere vår samarbeidspartner Drifti, som har gjort hverdagen enklere for små og mellomstore håndverksbedrifter gjennom sitt innovative og brukervennlige fagsystem.


Driftis reise mot forenkling


Drifti har hjulpet over 500 håndverksbedrifter med å effektivisere arbeidsdagen.


Deres plattform forenkler prosesser knyttet til:

  • Resursplanlegging

  • Innkjøp av materialer

  • Fakturering og oppfølging av fordringer

  • Overholde HMS og KS-krav

  • Digital aksept av tilbud


Utfordringen med regnskapsdata


Det er mange regnskapssystemer å velge mellom, og Drifti var ute etter en skalerbar modell som kunne tilby flere integrasjoner med disse systemene uten at det går på bekostning av interne ressurser.“Med Emonkey som vår integrasjonspartner kan vi nå effektivt integrere med en rekke regnskapssystemer, og samtidig frigjøre utviklingsressurser til videre innovasjon på vår egen plattform” - sier Christian B. Hammerud, Product Manager hos Drifti


Løsningen gjennom partnerskapet med Emonkey


Drifti inngikk partnerskap med Emonkey fra starten av 2024 og har allerede nådd bredt ut til brukerne av plattformen. I vår samtale med Drifti Christian B. Hammerud nevner han blant annet dette: 


  • Enkelhet i prosesser: Emonkey har forenklet prosessen med integrasjoner betydelig, noe som reflekteres i en smidigere hverdag for Drifti og deres kunder. Det har ikke så stor betydning hvilket regnskapssystem kundene har, og data kan enkelt overføres til regnskap, noe som reduserer feil og gjør regnskapsføring kjappere. 


  • Rask respons og støtte: Med Emonkey opplever Drifti enestående support og kjapp respons på alle forespørsler, styrker både tillit og samarbeidseffektivitet.


  • Fokus på kjernevirksomheten: Partnerskapet med Emonkey muliggjør for Drifti å fokusere på å forbedre og utvikle sin egen plattform, mens Emonkey håndterer integrasjonsbehovene.


Fremtiden


Vi på Emonkey ser frem til et fortsatt godt samarbeid med Drifti, og er entusiastiske over å støtte dem i deres vekst og videre utvikling.


Ønsker dere lære mer om eller teste Drifti så finner dere mer informasjon om løsningen her.


Les mer om integrasjoner mellom Drifti og forskjellige regnskapssystemer på denne siden.


Er din bedrift interessert i å lære mer om hvordan Emonkey kan støtte deres vekst og videre produktutvikling? Kontakte oss gjerne for en prat om samarbeide på vår partnerside.

Comments


bottom of page