top of page

Integrasjoner - En "Quick Win" for Regnskapsbyråer!


Det er mye som skjer innen regnskapsbransjen, og det er avgjørende å holde seg foran teknologiske trender og utnytte innovative løsninger for å oppnå effektivitet og kundetilfredshet.


Regnskapsførere står ofte overfor utfordringen med å håndtere mange økonomiske prosesser manuelt. Dette kan være tidkrevende og øker risikoen for manuelle feil. Manuell inntasting av data, håndtering av transaksjoner, og administrasjon av flere systemer kan føre til ineffektivitet og høye driftskostnader.


Vanlige utfordringer for Regnskapsførere


 • Tidkrevende manuelle prosesser: Mange timer brukt på repeterende oppgaver.

 • Økt risiko for feil: Manuell inntasting og behandling kan føre til unødvendige feil.

 • Mangel på tid til strategisk arbeid: Rutineoppgaver tar tid fra mer verdifulle oppgaver.

 • Lavere effektivitet: Manuell håndtering bremser arbeidsflyten og reduserer produktiviteten.


Tenk deg at du hver dag må logge inn i flere systemer for å hente ut og manuelt postere data. Hva om du kunne eliminere disse tidkrevende oppgavene og redusere risikoen for feil? Manuell håndtering av økonomiske prosesser kan være en stor byrde, og det kan føles som om du aldri får tid til de mer strategiske og verdiskapende oppgavene.


Fordeler med integrasjoner


Integrasjoner kan automatisere mange av disse prosessene og gi betydelige fordeler for regnskapsførere og deres kunder. Med de riktige integrasjonene kan du spare tid, redusere feil og fokusere på det som virkelig betyr noe. alle våre integrasjoner bruker API til regnskapssystem, men vi kan jobbe med data fra systemer som ikke har API, men leverer data i filformat. Også disse automatiseringer gir en tidsbesparelse. 


 • Automatisering av rutineoppgaver: Reduserer risikoen for manuelle feil.

 • Tidsbesparelser: Frigjør tid til mer strategisk arbeid.

 • Økt effektivitet: Strømlinjeformede prosesser gir raskere og mer nøyaktig arbeid.

 • Bedre kundeservice: Mer tid til å fokusere på kundenes behov og gi dem den beste opplevelsen.

 • Kostnadseffektivitet: Automatisering reduserer behovet for omfattende manuelt arbeid, noe som senker driftskostnadene.

 • Skalerbarhet: Når virksomheter vokser, kan integrasjoner enkelt skaleres for å håndtere økt transaksjonsvolum uten å kreve ekstra arbeidskraft.


Hvilke systemer bruker kundene?


Her er et utvalg av løsninger fra forskjellige kategorier som ofte brukes av bedrifter i Norge. Gjennom å kunne tilby eller ha tilgang til integrasjoner fra noen av de mest populære løsningene til de regnskapssystemene som dere benytter dere av i regnskapsbyrået, vil dere enkelt kunne spare tid.


Betalingsløsninger: Zettle by PayPal, Vipps, Teller Nets, Nets Easy, Wordline (Bambora), Dintero, Svea, Klarna, PayPal (online), og Stripe.


Nettbutikkløsninger: WooCommerce, Shopify, Wix, Squarespace, Ecwid, og Mystore.


CRM-systemer: HubSpot, SuperOffice, Salesforce, Zoho CRM, Pipedrive.


Tripletex, PowerOffice, Unimicro, Fiken, Sparebank 1 Regnskap, Eika Regnskap, XLedger er noen eksempler på regnskapsprogram vi tilbyr alle de mest populære integrasjonene imot.

Ta Integrasjoner i Bruk


Her er noen tips til hvordan dere kan kartlegge muligheter og jobbe med integrasjoner:


 • Identifiser tidkrevende prosesser - Hvilke prosesser tar mest tid? Er det spesifikke systemer kundene bruker som er spesielt tidskrevende?

 • Bransjespesifikke behov - Arbeider dere innen bestemte bransjer som bygg, landbruk, fiske eller netthandel? Hvordan kan integrasjoner skape verdi her?

 • Strategi for implementering - Ønsker dere å bygge integrasjonene selv eller bruke en tredjepart? Hva er fordeler og bakdeler med de forskjellige alternativene? Start gjerne med enkle løsninger og utvid etter behov!


Det trenger ikke å være alt eller ingenting. Gjennom å bruke en partner som Emonkey, kan dere enkelt komme i gang med integrasjoner og raskt oppnå resultater der behovet er størst.


Eksempel på Effektivisering


Her er et vanlig eksempel på en manuell prosess som kan unngås dersom kunden bruker Zettle og ønsker oppgjørsinformasjon inn i regnskapssystemet.

Hvis kunden bruker Zettle i sin butikk og har åpent 5 dager i uken, må informasjon fra oppgjørene inn i regnskapet daglig.


Manuell Prosess (5-10 min per oppgjør):


 1. Logge inn i betalingsløsningens portal.

 2. Hente dokumentasjon relatert til oppgjør.

 3. Laste ned informasjon.

 4. Postere bilag manuelt i regnskapssystemet.


Automatisert Prosess


Gjennom å automatisere denne prosessen, kan dere spare betydelig tid og fokusere på andre verdiskapende aktiviteter.


Konklusjon


Integrasjoner kan være nøkkelen til å forenkle arbeidsprosessene dine. Oppdag hvordan de kan transformere hverdagen din som regnskapsfører og gi betydelige fordeler for både deg og dine kunder.


Kontakt oss hos Emonkey for å lære mer om hvordan våre integrasjonstjenester kan hjelpe deg å jobbe smartere og mer effektivt. Les mer om våre partners og Emonkeys partnerprogram her.


Comments


bottom of page