Om oss

Om oss

Emonkey er spesialister på integrasjon av skybaserte løsninger og automatisering av manuelle prosesser og jobber på tre nivåer:

  1. Operative ressurser i integrasjons- og automatiseringsarbeidet
  2. Rådgivere ved valg av løsning og
  3. Prosjektledere i prosjektet

Vi leverer integrasjon mellom alle typer systemer, men fokuserer på regnskapssystemer, og er spesialister på PowerOffice Go. Gjennom integrasjonsplattformen vi bruker kan vi  automatisere prosessene til over 500 SaaS-løsninger. Og har du et system uten API, kan vi likevel sette opp en god løsning som sikrer at du sparer tid.

Vi har erfaring fra regnskapsbransjen, og selv om vi ikke er regnskapsførere, er vi godt kjent med kravene i regnskapsloven og har dette med oss når vi utvikler løsningene.

Vi koder ikke, vi bygger løsninger.

Det er viktig for oss at løsningen vi foreslår og setter opp, fører til at du får en enklere hverdag og sparer tid. Gjennom integrasjon av programmer og nøkkeldata, samt automatisering av arbeidsprosesser frigjør vi tid. Denne tiden kan du bruke til å fokusere på selskapets vekst og utvikling.

Skal man hente ut potensialet ved automatiseringen er det derfor viktig at vi går gjennom og forstår alle arbeidsprosessene dere jobber etter. For å klare dette snakker vi med dere om deres behov, men gjerne også med regnskapsfører. På den måten kan vi sikre at løsningen bidrar til en mer effektiv arbeidsflyt for deg som kunde. Noen ganger holder det med en standardløsning, andre ganger må vi skreddersy.

Gjennom innsikt, integrasjoner og automatisering sikrer vi at du får en bedre og enklere hverdag.

Kunde ansvarlig

Piet Deprez
Piet Deprez
+47 46 91 25 70piet@emonkey.no
Henrik Lund Nielsen

Gjør systemet ditt smartere

Start nå

Motta epost når vi har nye integrasjoner!

Kontakt