"Vårt mål er å frigjøre dere TID."

Your Business. Your Needs

Vi har som fokus, effektivisering av tidskrevende rutiner i små og mellom store bedrifter i Norge. Dette skal vi gjennomføre med standard eller kundetilpasset løsninger. Vårt mål er å frigjøre dere TID. Vi har lang tids erfaring og kunnskap rundt regnskapssystemer, netthandel, fagsystemer, API og arbeidsprosesser i små og mellom store bedrifter.


Visjon

Vi er et lite selskap som jobber uavhengig av investorer, vår fremtid er 100% finansiert av, langtidig samarbeid med våre kunder og samarbeidspartnere. Alle produkter og løsninger vi har, er designet og utviklet internt, av samme personer som står for salg og support..

 

 

Support

Vi har supportsystemer på epost, hvor vi håndterer saker i «First in First out» prinsippet. Vi vet at integrasjoner er kriitske systemer, og vi vil alltid gjøre alt vi kan for å løse saken innen 24 timer.

 

 

Samarbeidspartnere

Vi er bestandig på jakt etter system leverandører og regnskapsbyrå som ser verdien i muligheter vårt plattform gir. Vennligst ta kontakt om du ønsker å bruke vår HUB til integrasjoner, fil import eller konverteringer og skape nye muligheter og tjenester for dine kunder.